Succés för Säffle friidrott på USM-JSM

26 AUG 2020 12:18
Fyra tjejer åkte till Norrköping för att deltaga i JSM-USM i kast 21-23 augusti. Petra Bäckström JSM-F19, Ebba Wulcan USM-F17, Emelie Olsson USM-F15 och Amanda Olsson USM-F17.
  • Skapad: 26 AUG 2020 12:18

Petra Bäckström tävlade i slägga och det slutade med en elfteplats. En bra genomförd tävling av Petra i mycket tuff konkurrens. Ebba Wulcan tävlade i slägga, med ett nytt personligt rekord och klubbrekord. Ebba slutade på en fin femte plats. Emelie Olsson gjorde processen kort, för redan i den första omgången drog hon iväg spjutet 46,98 meter (nytt klubbrekord). Det slutade med ett SM-guld. Amanda Olsson fick kliva högst upp på prispallen i spjut.