Hoppa till sidans innehåll
Foto: Stefan Wulcan Sofie Skoog med Säffle friidrott

Götas Ungdomspel 15/8 2015

17 AUG 2015 09:09
Göta arrangerade tävling på Tingvalla i Karlstad i strålande solsken. 12 deltagare från Säffle deltog i tävlingen och resultaten blev fina. Säffle friidrottarna tog 13 medaljer och 11 stycken poängplaceringar (platser 4-6).
  • Skapad: 17 AUG 2015 09:09

I klassen höjd män startade Mattias Green och dagen slutade med en första plats och ett nytt personligt rekord 1,93. Anderas Green startade i två grenar, P15 kula och P17 slägga. Med två personliga rekord slutade dagen med två stycken guld.
I F13 startade Petra Bäckström och Mathilda Kyrk. Resultat mässigt slutade dagen bäst för Petra med ett silver på 60m, ett brons på kula och en fjärde plats på spjut. Mathilda slog två personliga rekord i kula och spjut, som resulterade i två stycken sjätte platser. I F12 startade Ebba Wulcan, Wilma Karlsson och Amanda Olsson. Ebba startade i 60m, längd, spjut och höjd. Ebba vann 60m och längd, noterbart är att i båda grenarna satte Ebba tävlingsrekord. I höjd slutade Ebba fyra och i spjut femma. För Wilma slutade dagen ända bättre, etta på 60m häck (med nytt personligt rekord) och på 600m, tvåa i höjd och sexa i spjut. Amanda Olsson startade på 800m i F13 och det slutade med en första plats. Amanda startade även i F12 spjut, även här slutade dagen med att Amanda fick kliva högst upp på prispallen. I F11 startade Emma Wall på 60m, kula och höjd. I kula blev det ett silver med ett nytt personligt rekord, av bara farten fixade hon även personligt rekord i höjd. I F10 startade Emelie Olsson, Signe Westerlind, Maja Kyrk och Moa Karlsson. Emelie startade i längd, kula, höjd och på 400m, dagen slutade med tre stycken fjärde platser i höjd, kula och på 400m. Signe startade på 60m, kula, längd och höjd. Signe slog två resonliga rekord, i längd och höjd. Bästa resultatet var en åttonde plats på höjd. Maja startade i kula och dagen slutade med ett nytt personligt rekord och en fin sjätte plats. Moa Karlsson gick upp en klass och startade i (F10) höjd. Moa hoppade bra och det slutade med en femte plats.

Skribent: Mats Olsson

 Värmlands Friidrott

 

Spela och stöd din klubb!

 Idrottens Bingo

 

Gilla Säffle Friidrott på Facebook för att snabbare få uppdateringar om de stora eventen!

 

Säffle Friidrott på Facebook

 

Postadress:
Säffle FIK - Friidrott
Box 100
66122 Säffle

Kontakt:
Tel: 0706189770
E-post: info@safflefriidrott...