Hoppa till sidans innehåll

Goliatspelen 1-2/8 2015

13 AUG 2015 15:23
15 deltagare från Säffle friidrott tävlade i Goliatspelen i Kil. Friidrottarna från Säffle gjorde många bra insattser men många personliga rekord och hela 19 medaljer.
  • Uppdaterad: 25 JUL 2018 08:58

I P9 startade Karl Westerlind och det blev flera bra placeringar, bland annat en fjärde plats på 300m och ett kraftigt rekord i boll.

I F13 deltog Petra Bäckström i tre grenar och det slutade med tre medaljer. Guld i kula, silver i diskus och brons på 60m. I F12 medverkade Wilma Karlsson och Ebba Wulcan, tjejerna tog hela nio medaljer tillsammans. Wilma gjorde mycket bra resultat på 600m, 60mhäck, spjut, höjd och i diskus. Bästa placeringen blev det på diskus med en guld medalj och ett nytt personligt rekord. Wilma slog även personligt rekord i spjut och på 600m. Ebba vann 60m och 200m och var trea på kula oh längd. Noterbart är att Ebba slog tävlingsrekord på 60m. I F10 startade Emelie Olsson och Signe Westerlind. Emelie slog två personliga rekord och slutade fyra i höjd som bästa placering. Signe slog tre personliga rekord i 60m, kula och längd, med en fin fjärde plats på 60m. I F9 deltog Moa Karlsson, Agnes Amneteg, Engla Guttman och Tea Anderberg. Roligt med våra F9 tjejer är att de är med uppe och kämpa om medaljerna och närmar sig hela tiden de bästa i årskullen. Moa kom på en fjärde plats i kula, i samma gren tog Agnes en fin andra plats. Engla slutade på en fjärde plats på 40m häck efter en mycket fin löpning. Tea slutade på en tredjeplats på 300m. I F8 startade Filippa Axelsson och Alva Olsson. Filippas bästa placering var två stycken fjärde placeringar i kula och boll och Alvas bästa placering var en fjärde plats i längd. I minsta tjej klassen startade Tindra Guttman ,
Siri Anderberg och Elsa Sjögren. Tjejerna gick till final på 60m där Siri tog ett silver. Tindra tog två stycken silver medaljer på 40m häck och i kula. Även Elsa tog två medaljer, brons i kula och längd.

Skribent: Mats Olsson

 Värmlands Friidrott

 

Spela och stöd din klubb!

 Idrottens Bingo

 

Gilla Säffle Friidrott på Facebook för att snabbare få uppdateringar om de stora eventen!

 

Säffle Friidrott på Facebook

 

Postadress:
Säffle FIK - Friidrott
Box 100
66122 Säffle

Kontakt:
Tel: 0706189770
E-post: info@safflefriidrott...