Stefan Holm spelen

09 JUN 2017 09:11
14 friidrottare från Säffle deltog i Stefan Holm spelen i Kil. Petra Bäckström i F15 slog till med två nya klubbrekord på 80m samt i slägga. Gemensamt slog gruppen till med sexton nya personliga rekord, tolv guld, sju silver och fem brons.
  • Skapad: 09 JUN 2017 09:11

I klassen P11 startade Isac Danielsson, Isac tog silver på 60m häck, brons på 60m, längd och 200m.

I klassen kvinnor startade Hanna Olsson i höjd. Hanna hoppade till sig en fjärde plats. I F15 klassen startade Petra Bäckström, Mathilda Kyrk och Cecilia Eriksson. På 80m var det en hård duell mellan Petra och Cecilia, Petra segrade och Cecilia tvåa. I F15 slägga deltog Mathilda och Petra, båda slog nya presonliga rekord. Petra tog silver och Mathilda tog brons (persongligt rekord med över sju meter). I F14 startade Ebba Wulcan, Wilma Karlsson och Amanda Olsson. Ebba tog två guld på 80m och i längd och slutade femma i spjut. Wilma vann 80m häck, slutade tvåa i höjd och trea på 800m, samt sexa i spjut. Amanda slutade tvåa på 800m. Emma Wall deltog i slägga och spjut i F13 klassen. Emma slutade fyra i slägga och sexa i spjut. Emelie Olsson och Maja Kyrk deltog i flickor 12. Emelie tog guld i slägga, spjut och på 600m, Emelie slutade fyra på längd. Maja blev fyra i slägga. Astrid Wall och Filippa Axelsson startade i F10 klassen. Astrid slutade sexa på 200m, spjut och i kula, samt åtta i längd. Filippa tog silver i kula, fyra på 200m, femma på 60m och i längd, samt sjua i spjut. Elsa Sjögren i F9 klassen. Elsa hade en toppen dag, guld i fyra grenar, 60m, 200m, längd och på boll, därtill tvåa på kula.