Sponsorloppet 3 Maj

28 APR 2017 10:05
Nu är det dags igen för Sponsorloppet på Sporthälla den 3:e maj kl 18-20!
Det kommer finnas saft och kaffe på plats och vi kör ett informationsmöte för föräldrar samtidigt! Välkomna!
  • Uppdaterad: 25 JUL 2018 08:58

Sponsorloppet är ett initativ av Säffle Friidrott där alla medlemmar får löpa så många varv de vill och orkar på Sporthälla IP´s löparbana. Privatpersoner och företag får sponsra en eller flera medlemmar med en viss summa per varv(400m) som görs, alternativt en fast summa. Till exempel sätts 10kr per varv på en medlem som springer 23 varv. Sponsoren skänker då 230kr till Säffle Friidrott. Alla pengar går till klubben för att täcka våra utgifter såsom startavgifter och nytt material till träningarna. Varmt välkomna!

Skribent: Alexander Bennetoft