Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Läs mer om alla aktuella tävlingar i menyn till vänster.

 

Alla anmälningar sker via kansliet och i samråd med tränare.

 

TRÄNING & TÄVLINGSREGLER.
 

Klubben bedriver träning och tävling för ungdomar.

Ny åldersgrupp tas in på våren för barn som under året fyller sju år.

Träningen bedrivs i träningsgrupper vilket planeras och organiseras av tränarna. Ungdomarna ska regelbundet vara på träning och vid skada eller sjukdom ska det anmälas till tränare. Vid frånvaro mer än tre veckor utan att meddela tränare stryks den aktiva för att ge plats till ny medlem.

Träningen ska ge ungdomarna bra förutsättningar att utöva idrotten och ge dem möjlighet och förutsättning att delta i tävlingar.

Klubben ska verka för att det ska vara god kamratskap och inte tolerera mobbning eller utanförskap i samband med aktiviteter arrangerade av klubben.

För de tävlingar som klubben rekommenderar, betalas startavgift för de ungdomar som deltar i träningsgrupperna. Vid önskemål att tävla i övriga tävlingar avgör tränare om klubben betalar startavgift.

Vid klubbmästerskap är samtliga ungdomar som är inskrivna i träningsgrupper automatiskt anmälda ev. övriga medlemmar anmäler sig en vecka före till kansliet.

Vid anmälan till tävling är det viktigt att sista anmälningsdag hålls. Efter detta datum är det förhöjd anmälningsavgift, likaså vid efteranmälan. Klubben står för den ordinarie startavgiften resten får den aktive betala själv (i de fall efteranmälan är möjlig).

Om den aktive stryker sig utan giltig orsak får den aktive själv stå för startavgiften. Giltig orsak är till exempel sjukdom och skada.

Meddela alltid din tränare innan tävlingen om du uteblir från någon tävling du anmält dig till.

Vid tävlingar kan reseersättning erhållas om någon förälder ombeds av tränare att ta med någon/några aktiva som saknar skjuts.

Klubben följer stadgar från Svensk idrott.

Uppdaterad: 27 FEB 2017 14:15
Skribent: Alexander Bennetoft

 Värmlands Friidrott

 

Spela och stöd din klubb!

 Idrottens Bingo

 

Gilla Säffle Friidrott på Facebook för att snabbare få uppdateringar om de stora eventen!

 

Säffle Friidrott på Facebook

 

Postadress:
Säffle FIK - Friidrott
Box 100
66122 Säffle

Kontakt:
Tel: 076-8187151
E-post: This is a mailto link