Sponsorer

Våra sponsorer under 2019 bidrar till att våra barn och ungdomar i föreningen kan träna och tävla under året, ha lägerverksamhet samt ordna trivselaktiviteter. Vi ser fram emot ett spännande och roligt år både på träning och tävling!

Vi vill att barn och ungdomar ska kunna vara med i vår verksamhet och röra på sig till en liten peng och dessutom ska vi vara en sälj-fri förening. Genom er sponsring ger ni oss förutsättningar att vara detta!

Vi önskar gärna förnya sponsringsavtal med våra befintliga sponsorer samt gå in i nya avtal med företag/organisationer så är du/ni intresserade av att veta mer om föreningen eller om hur ett sponsringsavtal kan se ut så kontakta gärna oss på mailadress This is a mailto link och märk ditt mail med sponsring så kontaktar vi er för fortsatt diskussion!

Uppdaterad: 07 AUG 2018 15:08 Skribent: Alexander Bennetoft