Sponsorer

Våra sponsorer under 2018 har bidragit till att våra barn och ungdomar i föreningen har kunnat träna och tävla under året, lägerverksamhet samt trivselaktivitet på hösten. Ett mycket bra år med många fina tävlingsresultat och många personliga rekord!

Vi vill att barn och ungdomar ska kunna vara med i vår verksamhet och röra på sig till en liten peng och dessutom ska vi vara en sälj-fri förening och detta har ni hjälpt oss att vara!

Nu är det nytt år och vi önskar gärna förnya sponsringsavtal med våra befintliga sponsorer samt gå in i nya avtal med företag/organisationer så är du/ni intresserade av att veta mer om föreningen eller om hur ett sponsringsavtal kan se ut så kontakta gärna oss på mailadress This is a mailto link och märk ditt mail med sponsring så kontaktar vi er får fortsatt diskussion!

Uppdaterad: 07 AUG 2018 15:08 Skribent: Alexander Bennetoft