Örebro Indoor Games 2015

12 JAN 2015 17:11
Summering från Örebro Indoor Games 2015
  • Skapad: 12 JAN 2015 17:11

Mattias,Wilma,Amanda,Hanna,Emelie,Ebba och Moa startade i Örebro Indoor Games. Mycket glädjande var att alla de som startade slog en massa personliga rekord och till och med så rök det 6 stycken klubbrekord.

Mattias Green startade i P17 höjd och efter en spännande tävling slutade Mattias på en andra plats med hela 1,93. Med det hoppet så ligger Mattias på tredje plats på friidrottens Sverigelistan i höjd P17. Mattias slog sitt personbästa och klubbrekord med hela 12 cm.

Hanna Olsson startade i F17 höjd och slutade med femte plats på 1,47, även detta innebar
klubbrekord (F17) och tangerat personligt rekord. Hanna hoppning så riktigt bra ut, så det finns högre höjder i kroppen.

Wilma Karlsson startade i längd och höjd. Bäst gick det i höjd, där Wilma slog nytt personligt rekord
och slutade på en fin sjunde plats, med nya rekordet 1,29. Wilma hade lite känningar i låret, så vi kan vänta oss högre höjder framöver.

Amanda Olsson startade i höjd, kula och 600m. Dagen slutade med 3 st personliga rekord och bäst gick det på 600m där Amanda blev tvåa. Amandas tid 1,59,40 var klubbrekord med 16 sekunder.

Ebba Wulcan startade i längd, höjd, 60m, 200m och kula. Ebba slog 3 stycken personliga
rekord på längd, 60m och 200m. I längd slutade Ebba sexa på 4,26. På 200m slutade Ebba tvåa med nya klubbrekordet 30,03. När det kom till 60 så gick det ännu bättre.  Ebba segrade på nya klubbrekord tiden 8,62 detta var även tävlingsrekord.

Emelie Olsson startade i höjd och 600m. På höjd satte Emelie nytt personligt rekord. På 600m
kämpade Emelie hela vägen och slutade trea i sitt hit (samman lagt blev det en 10 plats). Med tiden 2.18.51 blev det ett nytt personligt rekord och även klubbrekord.

Moa Karlsson startade i längd, 60m och kula. På längd blev det ett personligt rekord och en fin 10
plats. På 60m vann Moa sitt försök och i finalen slutade Moa trea, med ett nytt personligt rekord. På kula slog Moa personligt rekord med hela 1,72m och det slutade med en total tredje plats.

Känns som att hösten och vinterns träning har haft ett bra resultat. Så nu blickar Säffle friidrott fram mot nästa tävling som är om i Karlstad sista helgen i januari.