Mattias och Ebba i distriktskampen - Säffle Friidrott - IdrottOnline Klubb

2015-01-18 10:28
Mattias och Ebba i distriktskampen
  • Uppdaterad: 2018-07-25 08:58

Mattias och Ebba var utagna i Värmlandslaget som ställde upp i distrikskampen 2015.

Distrikskampen är en tävling mellan 5 stycken distrikt Akershus (Norge), Vestfold (Norge), Västergötland, Bohuslän-Dal och Värmland. Värmland slutade som slut segrare.

Ebba startade i 60m i klassen F13. Ebba som är ett år yngre visade ingen respekt för sitt motstånd utan visade sin snabbhet och det slutade med seger.Ebbas tid var nytt klubbrekord med tiden 8.56.

Mattias startade i P17 höjd. Mattias segrade på nytt klubb och personligt rekord med höjden 1,95.Detta förde upp Mattias på delad etta på sverigelistan för P17 i höjd. Eftersom Mattias var den enda som var kvar så lades ribban upp på 2,00. I tredje försöket var Mattias ytterst när att klara 2,00 men det lyckades inte den här gången. Mattias har haft en otrolig utveckling det senaste året, för ett år sedan var det högsta Mattias hoppat 1,60.